Perheeseemme kuuluu Marika 12 v, Joona 8 v, Maiju 19v ja Elina 20 v, isot tytöt jo tosin muuttaneet omilleen. Sekä me vanhemmat. Minä äitinä jäin luonnollisestikin kotiin tuon onnettomuuden jälkeen, tarkoitus oli jatkaa hoito-alan opintoja. Mutta elämä päättikin opettaa ihan omakohtaisesti ja kädestä pitäen. Isä käy työssään. Perheessä on myös nykyisellään 4 kissaa ja huli vili koira Halla, joka piristää niin meidän ihmisten kuin kissojenkin sielun maisemaa ;)

Marikalle lemmikit ovat ollet tärkeitä niin ennen, kuin jälkeen onnettomuutta. Niitä on mukava seurata ja pehmoinen turkki silitettäessä saa hymyn nousemaan pienille kasvoille.

Kuvissa mukana vielä edes mennyt Nessu kissa, viisauden perikuva. Alakuvassa etu alalla oleva tummempi kissa.

 

 

 

Pörri eli alias Völe, on pitkäkarvainen kissa ja kuuluisa "völinästään", josta on saanut sit lopulta nimensäkin :) Syntynyt kesällä 2002. Marikan itsens valitsema silloin aikoinaan vielä terveenä tytätönä ollessaan.


 

  

 Nessu oli vakio seuralainen aamukahvilla. Sille piti vetää tuoli ja Nessu kävi siihen seuraksi istumaan. Nessun taival vain päättyi 24.2.13 eläinlääkärin pöydälle, kun virtsakivi ongelma olikin tehnyt vaurioita, joita ei enää voinut hoitaa. :( Ikää Nessulla oli 12 vuotta.

 

 

    Kissa tuli taas aikoinaan meille kokeiluun, miten pärjäilevät kolme kollia samassa huushollissa. Vanhapoika eläkepäiviään viettämään.  Hallan kans oli alkuun suurimmat jännitteet, mut kyllä se siitä on ruennut sujumaan. Nykyisin jo jopa nukkuvat kylki kyljessä. Kissa on arviolta noin 14 vuotias, voi olla vanhempikin.Kaapo kissa rodultaan ragdoll, tuli taloon kesällä 2012. Sen Marika sai omaksi paijattavakseen. Kaapo on sinisilmäinen hurmuri ja luonteeltaan aivan ihana!! Koiramainen suorastaan. Oppii uusia asioita yllättävän helposti ja sen kans voi "haastella" ihan niitä näitä ;)

Tässä kuva päivältä 14.7.12, kun haimme Kaapon meille kotiin. Marika oli päässyt juuri samaisella viikolla sairaalasta.Kaapoa hieman jännitti alkuun, kun oli kolme isoa kissa sitä vastassa ja alkuun kun tuntui pienestä, ettei kukaan halua olla sen ystävä...
Mutta niin on vain Kaapo kasvanut ja voittanut vanhempienkin kissojen sympatiat puolelleen :)

Uusin tulokas, nyt kesällä 2013 on punaturkkinen Väinö. Väinö on yllättänyt seuran haluisuudellaan ja kyvyllä oppia suht nopeaa uusia asioita. Jälleen kerran vanhempia kissoja seurailemalla. Ja kovin on sylissä viihtyvää sorttia tämä Väinö poikakin.

IMG_20130713_114833-normal.jpg

 

20130712_182450-small-normal.jpg

 

Ja itse Halla, urhea suomenlapinkoira, joka haukkuu ihan vain vaikka varalta, jos joku sattuu metsässä liikkumaan! Tässä ollaan ulkoilemassa Hallan ja Marikan kanssa.