Marikan Honkalammen jaksolla oltiin ma-ke. Ensimmäisen päivän touhuihin kuului mm. tietokonepainikkeen kokeilua, tuolta ei kuvia muistettu ottaa. Jumppaa oli myös ja sit omahoitajan kans Marika sai kokeilla erinlaisia soittimia. Musiikki ja erinlaiset soittimien äänet onkin Marikasta tosi mieluisia, aikoinaan musiikin avulla se äänikin löytyi.

Ensimmäisessä kuvassa Marika sai kokeilla sadekeppiä,  jossa hiekka valuessaan piikkien välissä antoi sateen ropinaa muistuttavan äänen. Kepin päältä tuntui myös hiekan valuminen sen sisäpuolella.

Kanteleen näppäily oli myös kivaa ja sen pehmeä ääni tuntui kivalta :)

Tiisatai päivänä oli aamusta myös tietokoneen käyttö harjoittelua ja sen päälle ruokailun jälkeen Marikalle oli varattu valkoinenhuone. Siellä sai nauttia hiljaisesta musiikista ja "ilmakupla" lampun valosta, jossa väri vaihtui ajottain.

 Ja omahoitaja teki Marikalle jalkahieronnan ja aisti tuntemuksia jalkoihin. Sekös se sai pikkuneidin silmät painumaan ja meinasi uni tulla rentoutuessa.

Tiistai päivän päätteeksi oli allasterapian aika, jossa fysioterapeutti ja fys.terapeuttiopiskelija kävivät liikeratoja läpi ja Marika sai harjoitella mm.kellumista, joka onnistuikin yllättävän hyvin!!  Tuki pään alla ja varmistus selän alta, niin hienosti meni!!

Tänään keskiviikkona päivä alkoi jumpalla, jossa lopuksi Marika pääsi kokeilemaan riippukeinua. Joka tuntui kokemuksena olevan myös hauskaa!!

Hampaat käytiin myös näyttämässä hammashoitajalle ja hammaslääkäriä tapaamme sitten ensi viikolla.

Kuvissa esiintyvät ammatti-ihmiset ovat antaneet luvan kuvien julkaisuun Marikan sivuilla, missä he esiintyvät. Kiitos heille!

Jakso oli Marikan vointi ja jaksaminen huomioiden suuniteltu hyvin ja lepo aikaa oli kivasti myös päiväunien ottamiseen! Kiitos mukavista tuokioista Marikalle, kaikille terapeuteille ja erityisesti omahoitajalle <3

Joten ensi syksyä sitten vain odottelemaan :)