Nyt on oltu kotona kolmisen viikkoa. Suoni yhteydellä Marika kotiutui ja äiti opetteli sen käytön ja hoidon, et lapsonen pääsi kotiin. Marika onkin saanut uuden kipin tässä viime viikolla ja siinä on seisottukin jo lähes päivittäin. Ferrarin puna-valkoinen kippi on tehty Marikan omien toiveiden mukaan värityksen suhteen :)Marika sai myös kotiutus viikolla oman kissanpennun, joka käytiin porukassa hakemassakin. Kissa kaunokainen on hienolta rekisteri nimeltään Marlon Brando ja kutsuma nimeltään Kaapo. Kaapo on rodultaan Ragdoll eli "räsynukke". Tässä Kaapo 14 viikkoisena. Ihana kissa onkin ja hyvin tulee juttuun meidän vanhojen poikien kanssa. Kaapo syntyi 19.4 ja Marika joutui sairaalaan 22.4. Kaapo kasvoi ja kehittyi koko sen ajan minkä Marika vietti sairaalassa 9.7 asti. Kaapo haettiin 14.7 meille.
Kiitos kaikille niille tutuille ja tuntemattomille, jotka ovat muistaneet Marikaa rukouksin pitkän ja raskaan kevään ja alku kesän aikana. Kotona olo on tehnyt enempi kuin hyvää Marikalle ja muillekin perheen jäsenille. Mutta toipuminen edelleen jatkuu ja elää. Jokaisesta hyvästä ja tasaisesta päivästä on enempi kuin kiitollinen.

Vuodatuksen sivuilta on hävinneet ukkosen aiheuttaman sähkökatkoksen vuoksi kaikki kuvat jotka on tallennettu 2009 elokuun jälkeen. Joten kaikki Blogimme kuvat on hävinneet!!! Uusin pikku hiljaa sivuja ja palauttelen joitakin kuvia takaisin . Mut tosiaan kaikissa kohdissa ei sitten ole juttuun liittyvää kuva aineistoa enää mukana.