Marikan tämän syksyinen Honkalammen jakso onkin uusissa ja remontoiduissa tiloissa. Oma huone on tilava ja mukavan oloinen.

Maanantai aamu alkoi jumpalla. Samanlainen Fatboy oli sielläkin hankittu, kuin mikä Marikalla on kotona. Siinä onkin mukava jumpata, rentoutua tai vain olla ja ihmetellä :)

Tiistaina aamulla tavattiin toimintaterapeutti ja sen jälkeen lääkäri. Iltapäivästä pääsitkin sitten allasterapiaan, jossa olit nauttinut pelkästään jo lämpöisen veden rentouttavasta voimasta.

Keskiviikkona olikin uudestaan toimintaterapeutin ja ACC-ohjaajan tapaaminen. Pääsit kokeilemaan herkkää tietokonepainiketta, jolla sait itse edettyä tietokone ohjelman kuvakirjassa, värittämällä kuvaa painallus painalluksella. Ja se onnistuikin todella hienosti!!

Sen jälkeen poikettiin hammashoitajalle, jossa näytit reippaasti suutasi. Jossa on hieman ahdasta tällä hetkellä maito ja rautahampailla. Sovittiinkin tapaaminen myöhempään ajankohtaan ihan hammaslääkärille.

Ruokailun ja päivälevon jälkeen olikin sitten vuorossa valkoinenhuone, joka olikin tällä kertaa saanut hieman sinistä joukkoonsa. ;)

Sinut otettiin lämpimästi vastaan jo tutuksi tulleen ohjaajan toimesta. Hän oli loihtinut sinne kivan merellisen tunnelman. Kuunnellessasi tarinaa hiiristä nimeltä Amalia ja Iivari, ohjaaja antoi Marikalle aistituntemuksia mm. siveltimellä ja pallolla.

Tarina alkoikin näin;

Kuuletko joen laulun, hiljaisen kuin kuiskauksen?

Kuuletko kertomuksen ihmeellisen.

Niin monta tarinaa kuullut on matkallaan , eteenpäin halki maan kulkiessaan.

Kuuletko joen laulun hiljaisen kuin kuiskauksen? Kuuletko kaipauksen soinnuissa sen?

Marika kuunteli tarinaa ja laulua ihmetellen samalla valoja ja ääniä. Tuokio oli ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen. Lämmin kiitos sinne ohjaajalle. Mukava odotella sitten ensi kevään jaksoa. Minkä väri maailman silloin on valkeahuone saanut kaverikseen? :)