Marika tänään ihan pirteänä tyttönä ja sitten oli pieni istumaan nousu harjoitus ja siinä tuli itkua. Saikin sitten suoraan suoneen kipulääkkeen, niin eipä aikaakaan, kun Marikan hengitys lakkasi!! Siinä sitten konetta viriteltin taas uudestaan tekemään se Marikan puolesta ja tämä tilanne kesti 1h 10 min, ennen kuin omat hengitykset palasi kuviin. Ja räps, silmät auki ja iloinen hymy!!!

 

Iltapäivällä sitten ennen viittä katsoime yhdessä Muumeja videolta, niin yht äkkiä hän kävi nuokkumaan ja väri muuttui kalpeaksija sama tilanne, kone rupesi jälleen hengittämään hänen puolestaan, mut jotenkin "väärin". Soittivatkin jo aikuisten teholta lääkärin siihen apuun. Ja siinäkin oli siis käynyt tälläinen hengitys katkos ja kone tulkitsi sen jotenkin ihmeellisesti ja rupesi vain työntämään ilmaa(tai jotain)ja siinä oli myös krakeostomian vaihto takaisin cuffilliseen, et saatiin asia korjaantumaan.

Päätyivät lopulta myös pään CT-kuvaan, onko siellä jotain ongelma, mikä näitä hengitys ja tajuttomuus kohtauksia voisi edes auttaa. Siitäkään ei löytynyt selitystä näihin päivän tapahtumin.

Mystinen päivä ja pelottavakin näin äitinä seurailla vierestä. Mut kun Marika näistä "black out" tilanteistaan virkosi, niin hän oli hyvin läsnä oleva ja hymyileväinen tyttö!!!

Mitä tässä nyt sitten hänen elimistössään tapahtuu? Miksi toipuminen edistyy muutoin kaikkien tulehdusarvojen ym osalta ihan kivasti. RR, hapetus ja syke pysyi näissä tajuttomuus tilanteissa ihan normaaleina!!!?

Joten rukousta ja viisautta lääkärien tehdessä hienoa työtään, pohtiessaan ja löytääkseen ratkaisuja.

Koetan käydä tässä nukkumaan ja toivoen, ettei puhelin soisi yöllä...