Marika pääsi kotiin keskiviikkona 15.6. Sairaalassa vierähti 2 ja puoli viikkoa!!! Keuhkokuumehan se pahensi sitä tilannetta ja limaa todellakin ritti yli äyräitten. Trakeostomia Marikalle tehtiin päivystyksenä ja sen kautta oloa saatiin helpotettua niin skopiassa tehdyillä huuhteluilla kuin ihan lima imuilla. Toki antibiootitkin rinnalle tarvittiin.

Tässä kuvassa Marika on omassa fysioakustisessa tuolissaan, jolla otetaan täristys hoitoja liman irrottamiseksi ja näin onkin saatu sieltä koti oloissakin limaa nousemaan. Marika peruspositiivisena pikkuneitinä jaksaa hymyillä vaikka olo ei aina olekaan varmaan ihan paras mahdollinen.

 

Kiitos kaikille niille, jotka kätensä ovat ristineet Marikan puolesta!! <3 Hukkaan ei ole pyynnöt ja toiveet menneet, kun kotona jälleen ollaan. Mut eipä tekisi pahaa jos myös sen pieneksi "rusinaksi" painuneen oikean puoleisen keuhkon toipumiseksi ja kuntoutumiseksi vielä pyyntöjä ja toiveita esitettäisiinkin. Tai jo ihan yleisvoinnin ja kokonaisvaltaisen toipumisen puolesta! 

Lievästi varpaillaanhan tässä nyt sit ollaan, kun ei tiedä miten toistuvaista sorttia se tälläinen keuhkopuolen proplematiikka nyt sit jatkossa on. Trakeostomiaputki kaulalla tosin mahdollistaa täällä kotonakin paremmin Marikan auttamisen limaisempina hetkinä.

Mut sen vaan sanon, et on mulla niin rakas ja ihana hymytyttö, et ei ole paremmasta väliä <3